Полезно

kids read

Актуално

Член на БАЧУ

Член на Световната организация за предучилищно образование

По каква програма се обучават децата в детската градина?

Децата в детската градина се обучават по програма, която е съобразена с възрастта им и е одобрена от МОН. Системата за обучение и възпитание на децата включва програмна система „Приятели” на издателство „Анубис”.

 

Какъв е дневният режим?

В частна детска ясла "Доверие" и в частна детска градина"Доверие" децата ежедневно са под режим - има определени часове за закуска, разходка, игри, занимания, изкуство, музика, танци. Изготвя седмична програма, която е на разположение на всички родители, така, че те да имат информация в кой ден от седмицата децата какво получават като знания, информация, стихчета, песнички и т.н. Програмата по която се обучават децата стартира на 15-ти септември и продължава до 30 май. през летните месеци режимът е по-свободен и се залага предимно на обучение по английски език, музика, танци и разходки на открито, когато времето е подходящо.

Извеждат ли се децата от яслата?

Всяка група в яслата и в детската градина разполага със собствена площадка, на която са разположени детски съоръжения - люлки, пързалки, пясъчник, къщички и други, които децата могат да използват ежедневно. Детските площадки са обезопасени, защитени с ограда, има настилка - изкуствена трева, съоръженията се почистват регулярно, а децата са под постоянно наблюдение, за да може тяхната игра да е напълно безопасна.

Здравословна и безопасна ли е храната?

Храненето на децата в детски център "Доверие" е поверено на лицензирана детска кухня, която доставя ежедневно топла, разнообразна храна, съобразена с възрастта на децата, съответния сезон, и изискванията на МНЗ за здравословно хранене.

 

Кои са диагнозите, обект на логопедичната терапия?

Как протича логопедичната терапия?

GSM: 0888985815

email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 С грижа, за Вашите деца!

twitter