Полезно

kids read

Актуално

Член на БАЧУ

Член на Световната организация за предучилищно образование

Телефонен указател ЧДГ „Доверие“:

1.Администрация:

·Директор: 0888985815 – Илонка Горанова (email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. )

·Административен директор:

0887060033 – Радослава Горанова

Прочети още...

По каква програма се обучават децата в детската градина?

Децата от всички групи в детската градина се обучават по програма "Приятели" на издателство "Анубис", която е одобрена от Министерството на образованието и науката.

Прочети още...

Как протича логопедичната терапия?

Обадете се, за да си запишете час за диагностичен сеанс или консултация с родители - 0888 813 532 – в работно време.

Диагностичната процедура включва набор от тестови методики, предназначени за съответната възраст и проблем, и може да продължи 1, 2 или 3 часа, в зависимост от комплексността на комуникативното нарушение. Диагностиката включва и разговора с родителите. Желателно е да присъстват и двамата родители, особено при деца с по-тежки проблеми в развитието.

Прочети още...

Кога да потърсим логопед?

Кога е нужно да се консултирате с логопед:

  • Когато забелязвате, че детето Ви изговаря неправилно някои звукове или цели звукови групи. Тогава речта му е неправилна, неразбираема, а в училищна възраст може да се отрази и на усвояването на писането.

Прочети още...

Какъв е дневният режим?

В частна детска ясла "Доверие" и в частна детска градина"Доверие" децата ежедневно спазват определен режим - има часове за хранене, разходка, игри, занимания, изкуство, чуждоезиково обучение  музика, танци.

Прочети още...

 С грижа, за Вашите деца!

twitter