Новини

kids read

Актуално

Член на БАЧУ

Член на Световната организация за предучилищно образование

Честит празник на бълграската писменост и култура! Честит 24 Май!

В деня преди празника се впуснахме в търсене на буквите, които вятърът на знанието бе разпръснал из целия двор. Малките детективи веднага се отзоваха на поредното предизвикателство и намериха и подредиха всички букви от българската азбука. Играта кръстихме "В търсене на българските букви", а децата все по-често ги търсят и откриват в книжките. Любопитството и интересът на децата по темата са показателни за техния стремеж към знания, откривателство и опознаване на света. СНИМКИ >>>

Участие на ЧДГ "Доверие" в национална конференция

На 27 и 28 април в град Габрово се проведе национална конференция “Цялостен подход в предучилищното и ранното училищно образование”.

Целта на събитието беше да представи най-добри практики за цялостен подход към предучилищното и ранното училищно образование, подпомогнати от трансформиращата сила на креативните, иновативните методи за педагогическа работа и технологиите.

ЧДГ „Доверие“ взе участие в конференцията със свои представители – Илонка Горанова, Боянка Генова, Камелия Игнатова и Георги Неделков, които представиха нашата работа в панелната дискусия на тема “Добри примери в прилагането на STEAM решения в детската градина” и творческото прилагане на конструкторите на Lego Education. Огромният интерес на аудиторията към работата в нашата детска градина ни донесе много радост и професионална гордост.
Благодарим на нашите колеги, които предоставиха материалите и изготвиха презентацията!
Конференцията, организирана от Центъра за творческо обучение, ни даде и възможност да почерпим опит от други учебни заведения в страната и чужбина.
Благодарим на целия екип, на децата и родителите за усилията и желанието да търсим нови подходи и възможности за развитие на децата ни! Струва си всичко, което правим за тях! Те са бъдещето!

Магията на българския обичай лазаруване

Лазарките от втора и четвърта група, заедно със своя музикален ръководител Калинка Костова, показаха красотата на българските танци и песни, които огласиха детската градина и донесоха усмивки и щастие от съпреживяването на празника. СНИМКИ >>>

Подкатегории

 С грижа, за Вашите деца!

twitter